Média

Gryllus Dorka is élt nyitott kapcsolatban

A NőComment! múlt hét vasárnapi adásában górcső alá került a nyitott házasság, amelyben az RTL Klub talkshow-jának egyik vendége, Járai Máté és felesége, Kíra már 27 éve él. A műsor másik vendége, Gryllus Dorka most a Story magazinnak beszélt arról, mit gondol a nyitott házasságról. Dorka a lapnak elárulta: neki sem új a poliamoria fogalma.

„Én sem voltam mindig monogám”

„Felőlem mindenki úgy él, ahogy akar. Senkit nem ítélek el, már csak azért sem, mert én sem voltam mindig monogám. Korábban éltem én is nyitott kapcsolatban” - vallotta be a gyönyörű színésznő, hozzátéve, nem ő kezdeményezte a nyitott kapcsolatot, de belement. Volt olyan párja, aki már a kapcsolatuk elején kijelentette, hogy nagyon szereti Dorkát, de ha ebből hosszú kapcsolatot szeretne, ne legyen hűségi fogadalom, mert azzal csak hazugságba kergetik egymást.

Dorka és második férje, Simon Kornél 12 éve vannak együtt, szerelmüket két gyermekkel, tavaly októberben pedig egy házassági fogadalommal pecsételték meg. Dorka el sem tudná képzelni, hogy Kornélon bárkivel is osztozzon.