Média

Nagy sikert aratott a Fashion in Fire első felvonása

2022. szeptember 24-én került megrendezésre az újonnan debütáló divatbemutató, a Fashion in Fire első felvonása, amelynek helyszínéül a Budapesti Jókai tér szolgált. A bemutató megálmodója és házigazdája Sajgál Sára modell/előadóművész volt. 

„A Fashion In Fire egy összművészeti eseménysorozat első produkciója, amelynek keretén belül a művészeti fúziók a divattal egy új műfajt képez. Hiszem, hogy a divatra különféle művészeti ágak hatnak, inspiráljàk azt. Polihisztorként a fashionben úgy éreztem, el kell indítanom egy új irányt, amelynek  nincs határa. A tűz volt a tematika alapja, amelyre építettem az egészet. A làtvànyvilág, a zene (elekronikus saját zene és az élő zenei rájátszások), a divat, a karakteres gyönyörű modellek, a táncosok egyfajta összhangban alkottak egy képet” - mondta Sajgál Sára a Pesti Riportnak.

A modellek közt a gyönyörűséges Szick Petra volt szépségkirálynő is jelen volt, aki elmondása szerint nagyon jól érezte magát és reméli, hogy a következő eseményen is ott lehet.

A divatbemutató óriási sikert aratott, az egész teret ellepték az érdeklődők. Volt, aki a lakása teraszáról vagy az úttestről próbálta nézni a bemutatót.

A modellek profik voltak és szépségesek. Izgatottan várjuk a Fashion in Fire 2.felvonását!