Politika

Antall József fia is megvilágosodott: „csőd, amit a Fidesz csinált”

A kormány tavaly húzta ki a milliárdos költségvetési támogatást a néhai MDF-es miniszterelnök, Antall József fiának tudásközpontja alól, miután kiderült, hogy Antall Péter közpénzből járta a világ luxushoteleit, alapítványi pénzből költöttek magánkirándulásokra, magánkórházra, professzionális fényképezőgépekre és márkás bőröndökre is.

 

Ez vár a mostani ellenzékre, ha kormányra kerül

Az elvonás megrendíthette Antall Péter hitét a „talpig tisztességes” Orbán-kormányban, mert a Facebookon arról írt kommentet, hogy szerinte csőd, amit a Fidesz csinált a gazdaságban:

„A 22- es választást félnek megnyerni! Aki nyer az veszít! Akkora a csőd amit a Fidesz csinált, 4000 mrd állami túlköltekezés, infláció az egekben, EU forrást visszatartják! Generációs feszültség is van a Fideszben, a fiatalok nyugdíjba akarják küldeni a miénket! Csak ott nincs »kibeszélő show« mint a másik oldalon! OV arra számít, h borul a bili, rádől a mai ellenzékre és visszajön 2/3 eredménnyel legkésőbb 26- ban! Vagy hamarabb! Orbán bukik! Ekkor minden eszközzel meg fogják akadályozni, h ismét kormányfő lehessen! Merkel egyszer azt mondta: »Gyurcsány a pestis, Orbán a kolera« ha jól idéztem!

Az Antall József Tudásközpont vezetője arról is írt, hogy generációs feszültségek vannak a Fideszben, úgy érzi, az ő generációját nyugdíjba küldenék. Orbán Viktor pedig arra épít, hogy a bukás után újra kétharmaddal tud visszatérni, miután a mostani ellenzék nem tud majd mit kezdeni a katasztrofális gazdasági helyzettel, amit az Orbán-kormány idézett elő.

Pesti Riport: Elkezdték ekézni egymást a fideszesek. Lesz ez még durvább is.