Média

„Van két kisgyermekem, ők örökbe lettek adva, mert nagyon beteg voltam” - soha többé nem hagyhatja el a szociális otthont BB Évi

Az első hazai valóságshow győztese 20 évvel ezelőtt 16 millió forintot nyert, mégis félresiklott az élete. Párkányi Éva egyike volt azoknak, akik a Big Brother szereplőiként vállalták, hogy a kamerák kereszttüzében élik életük minden egyes óráját. Az első ilyen televíziós reality a Tv2-n futott. Az adásokba a versenyzők legintimebb pillanatai is bekerültek.

 

Párkányi Éva 20 éve...

A 20 évvel ezelőtti valóságshow-t BB Évi nyerte. Jutalma 16 millió forint volt, ami akkor elképesztően sok pénznek számított. Az egyszerű kaposvári pultoslánynak gyökeresen megváltozott az élete.

Nem tudta kezelni a hirtelen jött pénzt

Mint oly sokan, BB Évi sem tudta kezelni a semmiből jött vagyont, és a média adta ismertséget. A rossz társaság tovább rontott a helyzetén, a nyeremény pedig elkezdett elpárologni. Súlyos alkoholproblémákkal küzdött, de meggyűlt a baja a drogokkal is. 2005-ben elmegyógyintézetbe került.

2009-ben skizofréniát diagnosztizáltak BB Évinél. A legfrissebb hírek szerint egy szociális otthonban lakik. Minden egyes percben felügyelik az életét. Nagyon úgy fest, hogy BB Évi a szociális otthon falain belül fogja leélni az életét. Állandó figyelemre van szüksége, amit máshol nem kaphatna meg.

...Párkányi Éva most

Két gyermeke is van, mindkettőt elvették tőle

„Van két kisgyermekem, ők örökbe lettek adva, mert nagyon beteg voltam” - mondta BB Évi a Blikk Rúzs számára. A pszichiátrián született kisfiát a nagynénje gondozza. Második gyermekének a Blikk információi szerint egy Ozzy nevű hajléktalan férfi az apja, vele két hétig tartott BB Évi kapcsolata.