Média

Majka: „nekem nem volt annyira erős hobbim, amire elkölthettem volna annyi pénzt, mint Curtis”

Majka a Telex After Podcast című műsor vendége volt, ahol többek között szóba került az is, milyen a kapcsolata Curtisszel. Majoros nem köntörfalazott: nem gondolja, hogy a közeljövőben újra együtt dolgozna a rapperrel. Mint mondja, ennek több oka is van, és bár ezekről tudna beszélni, tiszteletből nem teszi. A műsorvezető arra is rákérdezett, hogy Majka szerint neki mennyi köze van ahhoz, hogy Curtis sikeres lett.

Már nem fognak együtt dolgozni

„Azt gondolom, hogy egészen erős részem van benne, mert én már Majka voltam akkor is, amikor ő még a korából kifolyólag nem volt annyira ismert. Idősebb vagyok nála tíz évvel, hamarabb lettem ismert ember, mint ő. Nagyon sok szerepem van abban, hogy Curtis lett, de neki is sok szerepe volt abban, hogy olyanok lettünk ketten, amilyenek” - válaszolta Majka, majd arról beszélt, mit gondol azokról a nyilatkozatokról, amelyeket egykori társa kettőjükről tett különböző sajtóorgánumoknak. 

„Amikor elment például a Hajdú Péterhez és pénzügyekről beszélt furcsálltam a dolgot. Ezek olyan dolgok, hogy a háttérben van egy csomó minden, amit az emberek nem tudnak, de én tudom, hogy miről beszélt. Azok is elhangzottak, hogy elnyomtam, hogy többet kerestem, mint ő. A telefonomban vannak erről jegyzeteim, de rájöttem, hogy ezt a témát én tartom életben, ha válaszolok rá. Nem feltétlenül hiszem, hogy a kettőnk kapcsolatát úgy kéne lezárni, hogy egy nagyon csúnya posztot írnok erről az egészről. Az nyilván rosszul esik, amikor arról beszél, hogy én többet kerestem, mint ő, és ha ő annyit keresett volna, mint én, akkor nem lett volna szüksége arra, hogy elmenjen haknizi. Nyilván, mivel én dolgoztam a televízióban, többet kerestem, mellé jöttek a szponzorációk, reklámok, a munkából, amit beletettünk ebbe a produkcióba, meg hát - vele ellentétben - nekem nem volt annyira erős hobbim (itt félreérthetetlenül a drogozásra célzott), amire elkölthettem volna annyi pénzt, mint ő. De abszolút nem akarom bántani” - tette hozzá Majka.