Média

Flört Mónikával - „Lánykérés" a forgatás alatt

Váratlan meglepetés érte Kádár Mónikát, szórakoztató zenei műsora, a „Flört Mónikával” első adásának felvételekor.

Mónikáról tudni kell, hogy rajongók hada ostromolja, szinte éjjel-nappal vagy Messengeren, vagy üzenetekkel, szerelmes versekkel, sőt, extrém tolakodó képekkel próbálnak közeledni az gyönyörű énekesnőhöz. Főleg mostanában, miután kiderült, hogy elvált a férjétől.

Mónika szinte minden esetben kedvesen, intelligensen reagált az ostromlók hadára. Vagyis, ahogy mondta: „egyből törli a perverz üzeneteket”. Mégis egy érdekes dolog történt vele. Évekkel ezelőtt elveszített egy rubin köves gyűrűt, amit azóta is nagyon keresett. Már feladta a keresését, ám a forgatás alatt egy különös idegen megérkezett egy nagyon hasonló, szinte ugyanolyan gyűrűvel és egy rózsacsokorral, és ott a helyszínen feleségül kérte a művésznőt. Mónikát nagyon meglepte, főleg, hogy azt gondolta, a saját gyűrűjét hozta vissza a férfi. De nem.

A szépséges énekesnő megköszönte a virágcsokrot és a nem mindennapi ajánlatot,  de természetesen azt mondta a „lovagnak”, hogy szívesen látja a fellépésein és nézze a műsorát, „Flört Mónikával”  címmel, a Zenebutik tévécsatornán.  

Ha a gyűrűt nem is találta meg, de Mónika a szívében még mindig keresi az IGAZIT…